Υπηρεσίες

Online

Σημείο των καιρών αποτελεί η εξοικείωση με τον εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας αυτόν της τηλεδιάσκεψης. Η online συνεδρία, αποτελεί μία εξίσου αποτελεσματική πρακτική που μας επιτρέπει να ερχόμαστε σε επαφή με ασφάλεια, από ακτίνα πολλών χιλιομέτρων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για να κλείσουμε ραντεβού και να βρείτε ένα μέρος όπου θα αισθάνεστε άνετα. Τα λογισμικά που χρησιμοποιούμε τηρούν τους κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι μία ώρα.

Δια ζώσης

Η συνεδρία με την φυσική παρουσία σας στον χώρο έχει το μεγίστης σημασίας πλεονέκτημα της ανθρώπινης επαφής. Σε ένα φιλικό περιβάλλον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στόχος μας είναι να νιώσετε οικεία από το πρώτο λεπτό. Η δια ζώσης συνεδρία καθορίζεται έπειτα από ραντεβού και είναι διάρκειας μιας ώρας.

Outdoor

Στην findthecure δεν θα σταματήσουμε αν δεν λάβει ο καθένας την κατάλληλη θεραπεία. Πρωτογενής στόχος να σας βοηθήσουμε να μιλήσετε. Για αυτό το λόγο, υιοθετούμε μια πρακτική που χρησιμοποιείται ήδη αρκετά στην Αμερική. Εφόσον δεν υπάρχουν ιατρικές αντενδείξεις για ένα ήπιο περπάτημα στη φύση, η outdoor συνεδρία μπορεί να μειώσει τα επίπεδα άγχους να βελτιώσει άμεσα τη διάθεση και να διευκολύνει την έκφραση. Η outdoor συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού όπου ορίζεται ο χρόνος και ο χρόνος. Η διάρκειά της είναι μία ώρα.