Συχνές Ερωτήσεις

Πολλά. Στην findthecure πιστεύουμε αρχικά πως το να μιλήσεις από μόνο του, έχει θεραπευτική ισχύ. Έρευνα του U.C.L.A ανέδειξε πως το να βάζεις  τα συναισθήματά σου σε λέξεις έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία όπως η μείωση του άγχους. Εδώ δημιουργούμε τις προυποθέσεις  για να μιλήσεις ανοιχτά, χωρίς να κριθείς, χωρίς φόβο με κατανόηση έτσι ώστε να σε κατευθύνουμε θεραπευτικά.

Όλες οι συνεδρίες μας είτε πρόκειται για online είτε δια ζώσης είτε για την outdoor πρακτική είναι διάρκειας μιας ώρας χωρίς αυστηρό πλαίσιο.

Απαιτείται μία μόνο συνεδρία ώστε να καταλάβουμε τους θεραπευτικούς στόχους και τα προσωπικά κριτήρια για να σε κατευθύνουμε θεραπευτικά. Ωστόσο σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν δύο ακόμα συμπληρωματικές.

Αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι με την επιλογή της θεραπευτικής κατεύθυνσης είτε του θεραπευτή είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και να εξετάσουμε τις πιθανές επιλογές χωρίς κανένα κόστος.

Φυσικά. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας διατηρούμε χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ώστε να μην στερείται η συνεδρία το πλεονέκτημα της ανθρώπινης επαφής.

Σε περιπτώσεις συννοσηρότητας, ναι. Στην findthecure εξετάζουμε όλες τις πτυχές.

Το να μιλάς και να ακούγεσαι θα είναι πάντα θεραπευτικό. Οι  λύσεις όμως που εγκαθιδρύονται ως μόνιμες έρχονται  μέσα από δουλειά και προσωπική ανάπτυξη.